Zalen

VOOR VRAGEN ZIJN WIJ TE BEREIKEN OP 442161 OF VIA INFO@ELSHUYS.NL

U HEEFT EEN ALL IN PRIJS BIJ ONS VOOR € 33,50

U KRIJGT DAN DE KELDER TOT UW BESCHIKKING

 

In Landhotel ’t Elshuys hebben we verschillende zalen voor u met elke hun eigen functie. Voor feesten, partijen maar natuurlijk ook voor uw vergaderingen. Zowel voor grote als kleine groepen, in elk gewenste tafel opstelling.

Onze specialiteit is het verzorgen van uw feestmiddag of -avond, en in het maken van de mooiste en heerlijkste buffetten. U kunt bij ons terecht voor een hapjesbuffet tot een uitgebreid warm en koud buffet. Ook hebben wij diverse menu’s voor u, wanneer u een diner prefereert. Zie Restaurant voor meer informatie en prijzen.

 

De Gravenhof

De Gravenhof hebben we omgebouwd tot onze dagelijkse bar/café. Het heeft een poolbiljart en een gewoon wedstrijdbiljart.

Hier kunnen geen feestjes meer gegeven worden.

De Tuinzaal

De Tuinzaal is de zaal aan de achterkant. Deze heeft veel lichtinval door de koepels op het platte dak. Deze zaal heeft ook een privé terras, zodat u ook heerlijk buiten kunt zitten. 

Vieux-Montagne

De Vieux-Montagne zaal is onze 3e zaal met glas in lood verlichting. In deze sfeervolle zaal zal uw feest tot ongeveer 60 personen ook geheel geslaagd zijn.

Wij verwelkomen u en uw gasten graag binnenkort bij ons! Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.