Zalen

VOOR VRAGEN ZIJN WIJ TE BEREIKEN OP 442161 OF VIA INFO@ELSHUYS.NL

U HEEFT EEN ALL IN PRIJS BIJ ONS VOOR € 23,50

U KRIJGT DAN DE KELDER TOT UW BESCHIKKING

 

In Landhotel ’t Elshuys hebben we verschillende zalen voor u met elke hun eigen functie. Voor feesten, partijen maar natuurlijk ook voor uw vergaderingen. Zowel voor grote als kleine groepen, in elk gewenste tafel opstelling.

Onze specialiteit is het verzorgen van uw feestmiddag of -avond, en in het maken van de mooiste en heerlijkste buffetten. U kunt bij ons terecht voor een hapjesbuffet tot een uitgebreid warm en koud buffet. Ook hebben wij diverse menu’s voor u, wanneer u een diner prefereert. Zie Restaurantvoor meer informatie en prijzen.

U kunt ervoor kiezen of u gebruik wilt maken van de Oudhollandse Spelen. Dit mag, hoeft natuurlijk niet.

De Gravenhof

De Gravenhof heeft een capaciteit tot 150 personen, met een dansvloer. Bij al uw feestjes staan tevens de Oudhollandse Spelen tot uw beschikking, mocht u dit willen. Deze zaal heeft rechtstreeks contact met het terras van het speeltuintje.

De Tuinzaal

De Tuinzaal is de zaal aan de achterkant. Deze heeft veel lichtinval door de koepels op het platte dak. Deze zaal heeft ook een privé terras, zodat u ook heerlijk buiten kunt zitten. En weer of geen weer, de barbecue is altijd aanwezig, ook voor binnengebruik.

Vieux-Montagne

De Vieux-Montagne zaal is onze 3e zaal met glas in lood verlichting. In deze sfeervolle zaal zal uw feest tot ongeveer 60 personen ook geheel geslaagd zijn.

Wij verwelkomen u en uw gasten graag binnenkort bij ons! Voor reserveringen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.